Dnes slnečný deň. Konečne! Bez starosti či zmoknem som sa pekne najedený pustil na expedíciu dostal som aj pečiatku na čelo od vtáčika hneď som vedel dnes niečo pekné zažiješ.
Rozhodol som sa pre trasu PP - Spišské Bystré - Koreň(1334) a ďalej už podľa mapy v mobile.
Výjazd na Koreň pekných 700m výškových. Hore bolo pekne veterno sucho vychutnával som si pekne výhľady z posedu naozaj luxusne miesto na oddych líška orol všetko sa to hemží životom len som dúfal že pri tejto zostave to aj zostane. Vyberám mobil zapínam mapy a hor sa na nové cestičky. Pôjdem doprava tam som ešte nebol displej ukazuje planinu v lesoch-Zavratné (1200). Pekné ale je chcem viac ďalšie miesto prejazdu úž je nejasné možností kam isť z tohto miest - šesť. Dám si ententiki a púšťam sa popri rieke-Mojžiška aké pekné niekam dole a dostávam sa pre mňa k najkrajšiemu rúbanisku-Partizán(1000) aké som za poslednú dobu videl. Pripomínalo mi to akýsi prírodný amfiteáter a na jeho boku som náhodou objavil už dlho hľadajúci pomník neznámeho bojovníka SNP. Čarovné a tak smutné.
Pri pohľade na cestičku vedúcou "amfiteátrom" mi bolo okamžite jasné kadiaľ povedú moje ďalšie kilometre. Opäť zapínam pohon do kopca ako som hore nemôžem sa vynadívať viac fotím ako bicyklujem jedna zákruta druhá tretia všade samé cestičky jejda Kráľová Hoľa to už som sa zastavil. Povedal si nechaj si niečo aj nabudúce. Zapínam mobil a hľadám ako sa čo najkratšou cestou dostanem domou. Hmmm ukazuje to nejakú dlhú trasu pomyslel som si pri pohľade na displej. Po pravej strane vidím cestičku v lesnej zvážnici hmm mobil ale túto trasu neukazuje ale moja odhodlanosť a zvedavosť je silnejšia Nuž po pár minútach brzdenia a preskakovania stromov sa lesná cestička končí predo mnou sa objaví zráz vysoká tráva korene a šutre. Pohľad dozadu a návrat späť nepripadá v úvahu to by som musel nosiť bike na ramenách. Prežil som aj horšie vec však keď ma už ten vtáčik ototo tak nemôžem mať smolu:D bolo to husté keby som mal brzdové páčky na chodidlách stále by to bolo málo. Prežil som to v zdraví. Pekný deň a pekné zážitky už sa teším čo zažijem nabudúce

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up