naozaj Ostra Malenica

este zopar zo soboty - auto v Zliechove, trasa Strazov, Ostra Malenica a Kanada.

Na Strazov od Cicmian je to velmi vdacne, vyskove rychlo a komfortne nabiehaju. Slusna kamienkova cesta s dostatkom tiena, neskor pekny singlacik a potom uz nedlhe tlacenie, luka (viacero stanujucich) a este jedno kratucke tlacenie. Dole smer Samostrel je to zaujimavo roznorode. Nadranom sa prehnala burka, zjazdeny nabombovany Nobby Nic nie je vhodne obutie na vlhke a slizke kamene. Chodnicek po hrebeni dost zarasteny, dolne koncatiny zaplacu, ale pri tych oblakoch musiek a najazdoch roznych lietajucich svinstiev to clovek ani nevnima. Zjazdik do sedla ma par prudsich miest, mnam mnam.

Tlacenka na Ostru Malenicu nie je tak chutna ako hlavne vyzivna. Priroda s kazdym vyskovym krajsia a krajsia. Smer dole ma svoje vyzvy, ale bavi ma to. Nie vsetko je zjazdne aj drevam, ale mal som aj tak zazitok. Len skoda tych popadanych stromov. V takomto stave to neviem odporucit ako bikersky zazitok, ktory stoji za tu namahu, ale ak nie je zjazdovanie jedinym cielom vyjazdu, preco nie? Zaujimalo by ma este ako vyzera zelena smerom na Mojtin. A tiez sa tam niekde odpajal singlacik aj inym smerom.

Kanada na jesen ma silnu atmosferu. Skoro letna, zazelenana, s nizkym predvecernym slnkom oblizujucim ubocia kopcov a presvitajucim cez zakrpatene stromy v zraze, je to mozno este viac. Foto nie je, bez periny listia je to lepsie jazdenie ako na jesen. A trocha aj nostlagia, 1,5 roka dozadu sme mali Kanadu ako vlakovy vyjazd parta 4 z este viacerych jazdiacich, tento rok jazdime celodenky zatial len 2ja, cast prestala jazdit uplne.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up