Dam to aj sem ked uz je v nazve temy "darujem".

Darujem trailove maciatko! Doveziem od Martina smerom na BA kamkolvek. Nasiel som ho vcera v polovici cesty na Kubinsku holu. Musel ho tam niekto vyhodit z auta, lebo do takejto vyskovej zony sa len tak 8-10 tyzdnove maca samo nedostane. Kontaktoval som hned OZ Kubinska labka co je asi jedina organizacia v DK zaoberajuca sa pomocou zvieratam, ale vysvitlo, ze pomahaju len psom. Kedze som ho tam nechcel nechat, lebo v noci by takmer isto zomrelo na podchladenie (teplota tam teraz pada nadranom k 5 stupnom), tak som ho nalozil do Camelu a absolvovalo so mnou vyslap na Mincol a nasledne s prehladom a bez pipnutia aj cervenu do Zazrivej po tazkom korenovom singli. Takze bajkerske maciatko ako lusk. Kto ma zaujem?

Je to kocurik a dal som mu meno Minčol 1392, kedze na tom kopci a v tej vyske vcera bol. Ale nepotrpi si na cislovky, takze staci aj Minčol. V kazdom pripade asi nebude mat s takym menom problem vytvorit si registraciu tu na fore a asi ani na azete ak by chcel zbalit nejake "kocky".

Je zdravy, vitalny, hravy, zvedavy a ked chce spat, tak samozrejme pritulny. Oci ciste, zadocek tiez. Treba jedine preliecit usny svrab, co je klasika vonkajsich maciek.

P.S. Odfotit nespiace cierne maca mobilom v pritmi izby je bez rozmazania snad nemozne, takze fotky zodpovedaju moznostiam.

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up0thumb_down reply

Čierneho kocúra môžem len odporučiť.Mal som takého 11 rokov a robil nám len radosť.Ale radím vykastrovať...dík,že si mu pomohol.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up