Stary nebezpecny uj

Bacha na tohto stareho debila. Isli sme s kamaratom smerom z BA do Vojky, uz sme boli tesne pred Danubianou - ja vpredu a kamos hned za mnou. Ja som jazdil takmer v strede jazdeho pruhu, nakolko je asfalt pri vjazde do arealu vodnych sportov trochu rozdrbany a gule mam len jedny. Kamos nesiel uplne v linii za mnou, ale viac vpravo k okraju vozovky. Nic to nemeni na tom, ze sme isli za sebou, aj ked nie v linii.

Ten kkt nas predbiehal cez plnu ciaru a este nas poriadne vytrubil. Asi o 20 metrov dalej zaparkoval pred galeriou. Ked som si o tom s nim chcel podiskutovat, tak tvrdil, ze sme isli dvaja vedla seba, ze som mu vosiel do drahy a zavadzal mu. Pritakavali mu k tomu tri stare babky ktore viezol...

//edit: ŠPZ, resp. EČV bolo BA780ZI, takze biela Toyota na fotke

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up1thumb_down reply

išla som akurat napísať , že pán doktor a taký kkt

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Podobný prípad sa stal aj mne 8. 08.2016 s tým rozdielom, že som šiel smerom z Modrého Kameňa. Predbiehalo ma terénne auto KIA s VK špz. Pri predbiehaní na mňa zatrúbil pretože oproti šlo auto, a ja som mu neuhol do jarku. Tak to bola tesnotka,. Navyša som sa aj zľakol tak som povedal že : Ty kkt. Na to on zastavil vystúpil z auta a začal na mňa bliakať že aký je on kkt. Monológ vodiča ukončil úderom do mojej prilbi.Spomínaný vodič je pri tom lekár. Tento človek je v okolí známy ako hulvát.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Pánko asi potreboval zamachrovat pred cicami

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up