Ten dirt je bohuzial dlhy pre bezne dieta - keby bol o 3-4 cm kratsi a o pol kila lahsi tak je fajn.

Maly ma necelych 140cm - teraz ma na bezne jazdenie Specialized 24" a tento je porovnatelny - najvacsi rozdiel je v dlzke a v stand-over height. Povedal som si, ze max si ho jeden rok pocka.

A plan bol najprv GHOST SE 8000, ktory uz bol aj doma a mal aj nalisovane hlavove a potom sa mi cez navarku na brzdu nedalo pretocit koleso a ide na reklamaciu.

A plan cislo 2, bolo nieco od Cube - zohnal som firmu ktora ma ich vypredajove kusky. Bolo tam asi 6 ramov, najlacnejsi za 130€, najdrahsi za nejakych 160€ plus 30€ posta a zase velkost 13,5" a 14". Dokonca som uvazoval, ze zoberiem ram na 27,5" kde by sa pri pouziti 26" kolies dostal bottom bracket o 2cm dole, co by sa ale vykompenzovalo kratsimi klukami a vyzeralo to nadejne. Len uz som nemal volny rozpocet a pri tomto som za 90€ kupil cely super tazky bicykel (mal cez 15kg), vsetko som rozobral, ostala iba sedlovka so zamkom a hlavove ktore ale dostalo nove loziska a skladame dalej. Uz mi chyba iba zopar veci - na vianoce bude akurat doskladany.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up