caute, minuly tyzden 15.9. som to "rozbalil" v kalnici, vysledok triestiva zlomenina klucnej kosti.
chcem podakovat neznamemu bajkrovi, ktory mi pomohol prebrat sa z mdlob, zliest z trate k autu a nalozil mi bicykel do kufra. cestu do trencina na urazovku som zvladol len vdaka tomu, ze mam automat. Vdaka bohu a chirurgom na kramaroch ma tento tyzden zosrobovali a uz som doma.
Od teraz neznasam prasny povrch )

M.

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up0thumb_down reply

cau miro ... teraz som objavil tvoj rtg, a ako tak citam , ja som padol presne ten isty den ,, cca o pol piatej .. v TN na urazovke som bol okolo 19:00 a tiez rtg mi potvrdil zlomenu klucnu kost..
doktor hovoril , ze som asi uz piaty co prisiel so zlomenou klucnou kostou . ...

mna operovali cca po tyzdni v TN , drot durchom cez kost.. stale to tam mam.. dlho sa to hoji.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

nazdar, som rad, ze som v ten den nebol jediny "babrak" mne tam nasrobovali zvchu kosti titanovu dlahu a vrazili 7 srobov. mal som tam niekolko rozstiepanych kuskov. budem to tam mat do buduceho leta. ty si na tom asi trochu lepsie. Co, tiez zauradoval prach alebo nieco ine??

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

miroT1 -> ja som bol na cestaku a v zjazde , v mieste kde to dobre poznam , som v zatacke siel celkom rychlo,na ceste strk alebo drobne kamienky,nasledne som nedobrzdil , zisiel na okraj cesty kde ma podsmyklo na trave a skoncil pod zvodidlami (netrafil som ich telom , ale iba bajk-> zlomeny)..
je to uz dva mesiace od operacie , stale mam ten drot v ramene.. na poslednom rtg bolo vidiet uz len uzucku prasklinku ,, hoji sa to celkom pomaly.

na druhej strane, stastie v nestasti , ze len ta klucna zlomena, ... a ram tiez.. mohol som urcite dopadnut aj horsie..
mam poucku

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up