DuXo + Bilec

chceme prejavit hlboky obdiv pred Laplom ze to s nami dnes dal na jeho masine. Mal suverenne najtazsi bike a aj nadlhsiu cestu domov teda celkovo to mal najtazsie. Klobuk dole.

My sme sa zastavili este Pod orechom na jedno orosene a citime sa velmi dobre, ako keby sme ani nikde neboli. Z dnesnych zaujimavych momentov by som spomenul, Pointerov konar zafixovany medzi kazetou a nabojom resp. spicami, a dalej aj jeden aj druhy "zjazd" a hlavne Laplov pad resp. salto alebo co to bolo. Som rad ze to nakoniec dobre dopadlo a ani jemu ani nikomu dalsiemu sa nic nestalo, nech to takto zostane po celu sezonu.

Minus vyjazdu vidim v tom ze nie sme vsetci na tom kondicne rovnako a teda silnejsi musia pockat na slabsich, ale tak to uz chodi.

Niekto sa tu pytal na stav AM.EN casti hrebena v smere na Bezovec, nevieme povedat lebo sme sli len par stoviek metrov pred Sedlo pod Panskou javorinou takze ake to je dalej nevieme, ale to co sme presli bolo v pohode zjazdne.

P.S. Mohol by mi niekto z tych co mali merak orientacne spocitat kolko mohla asi merat konretne nasa trasa zo Stankoviec do Stankoaviec ? Tnx

Zuzka + ROpa

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up