Lenze na strednej pozicii bude chainline okolo 40mm, kedze sa posunie o sirku paciek pavuka a sirku prevodniku. Nieje to trochu malo?

Som to pisal asi v inej teme, ze ide o bike pre syna a aby bol co najmensi Q-factor som dal najmensiu moznu osku. A preto tam je miesto 117 mm ako pisal vyrobca iba 107mm, vdaka comu je aj pavuk o 1cm blizsie k ramu.

Trosku off-topic. Netusim ako to ma suntour vymyslene, ale ked som nahodil shimano osku ich specifikacie bol jeden pedal o 1cm dalej od ramu ako druhy, co podla mna nieje uplne OK

Nepredpokladám, že by packy mali hrúbku 8mm. Bez toho aby si presne odmeral reťazovú linku sa však ďalej neposunieme. Pokiaľ máš posuvné merítko tak to predsa nie je problém odmerať presne. Predpokladám, že máš rám s klasických trubiek s kruhovým profilom.
Návod: Odmeraj posuvkou vzdialenosť medzi vrcholom zubov a pravou stranou sedlovej trubky. Potom odmeraj vzdialenosť medzi vrcholom zubov a ľavou stranou sedlovej trubky. Tieto dve hodnoty spočítaj a vydeľ dvoma. Číslo ktoré ti vyjde je tvoja reťazová linka.
Na obrázku je síce troplacka, ale postup je rovnaký aj u jednoplacky kde meriaš stále od toho istého prevodníka. Odmeriaš vzdialenosť A potom vzdialenosť B, spočítaš a vydelíš dvoma.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up