3. ročník Jarnej ceny v minulosti konaný pod názvom Jarná cena mesta Rimavská Sobota sa tento rok bude konať v obci Jesenské v okrese Rimavská Sobota. Dôvod zmeny štartu a cieľa pretekov je plánovaná výstavba kruhovej križovatky na Malohontskej ulici v Rimavskej Sobote, len pár metrov pred cieľom minulých ročníkov.

Trasa pretekov ostáva z väčšej časti nezmenená, len sa posunul štart a cieľ 10 kilometrov južne od mesta Rimavská Sobota. Dĺžka bude 104,7 kilometra s prevýšením 500 metrov. Posledných 200 metrov pretekov bude špurt do mierneho kopca.

Pripravené pre pretekárov bude, ako každý rok, bufet na trati a v cieli pretekov, obed po pretekoch, sprchy, tombola, účastnícka medaila, nájdu sa aj neutrálne mechanické vozidlá, fotografi, kameraman...

Veríme, že zmena miesta podujatia na kvalite neuberie, naopak priláka ešte viac divákov z obce ktorí vytvoria perfektnú atmosféru.

Ak máte nápady, prípadne pripomienky čo by sa dalo zlepšiť pokojne nám ich sem napíšte, uvidíme čo sa s nimi bude dať robiť.

Viac informácií nájdete na stránke pretekov: http://www.jarnacena.sk/
Registrácia: http://www.jarnacena.sk/registracia

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up