Podelím sa aj ja o svoje skúsenosti,original osadené na biku som mal Nobby Nic Performance,boli trvrde,za mokra to bolo trošku o hubu,ale stále jazditeľne,hranu mali dalej než som si myslel a mokrý a daždivý Inovec ma presvedčil že to nieje až taká katastrofa ako som myslel,blato bolo už nad ich sily,ako som sa presvedčil na Enduro závode na Bikefeste,kde som po traile lietal jak koza na lade,a bál som o holý život,a nehovoriac o tom že za sucha sa mi stávalo že mi predok odskakoval,čo mi vždy zovrelo polky A nemusím spomínať že bočne steny išli dosť rýchlo do ............... preč,kamene nemali moc v láske,najprv len odrete až do kordov,neskôr som chytil tak pekne že už trčala duša Pri myšlienke na Rychleby ma zhrozilo a musela prísť výmena,lebo bolo viac než isté že ich tam pochovám. Skúsenosti som nemal kedže môj bývali bike bol freeride a tam boli iné plášte, iného dezénu dezénu............... Tak kamarát poradil (je jasné čo človek to iný názor) ,jazdi Enduro preteky Profi a aj DH profi tak som dal na jeho slová a objednal. Na predok som dal Schwalbe Magic Marry,v top verzii bez prívlastku Super Gravity,( tak úplne som ho neposlúchol )to už by bolo moc ťažké a predok nieje až tak náchylný na preseknutia .................... No dozadu som dal aj z prívlastkom SG, a to Schwalbe Rocket Razor na leto,a na výmenu na jar a jeseň,a na enduro závody obúvam Schwalbe Hans Dumpf.

Je to neporovnateľne s tými starými,čo nieje až tak šokujúce RR drží parádne aj na mokru(blato už nezvláda moc dobre),valivý odpor je parádny,bočne štuple podržia v zákrutách. A zatial drží parádne,nič sa zatial neodtrhlo,neprerezalo ............. MM keď človek pozrie na tie štuple,tak to drži jak pribité už na obrázku,tam nieje čo špekulovať HD som ešte nemal možnosť tak moc prevetrať,ale aj to bude ALE majú zatial len pol sezóny,tak sa uvidi tento rok,ako dopadnu,ale zatial som spokojný,aj cena nebola zlá 34-38€.

PS: kamarát bol pri mne,absolútny ne-bike človek,a čudoval sa nad NN Performance ako je možne že to má tak tenke boky,však to je jak papier,keď chytil MM,povedal že konečne dačo pevnejšie,normálny plášt

PPS: môj najdlhší koment doteraz,snád som vás neunudil

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up