tak toto bola bašta, hovädzia hruď 6,5 kg pre 11 ľudí, 9 hodín pečené, zjedené naraz

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up0thumb_down reply

Daj podrobný recept prosím ťa... Ď

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

napacuješ si mäso (soľ, korenie, paprika červená môže byť aj údená, cesnak, chilli, rôzne bylinky všetko na čo má človek chuť).
trochu oleja a pivo alebo červené víno. Na druhý deň očistenú koreňovú zeleninu nakrájaš, opečieš, časť dáš na spodok pekáča, potom treba mäso poriadne očistiť od marinády a na prudkom ohni opiecť položiť na zeleninu do pekáča a zasypať ostatkom zeleniny. Pekáč zakryješ a vložíš do trúby na 150 stupňov cca 5 až 9 hodín podľa veľkosti mäsa a nezabudnúť každých 45 minút polievať šťavou. Keď je mäso upečené tak zeleninu so šťavou prepasírujeme pridáme masielko riadne rozmiešame a máme omáčku na mäso. Dobrú chuť

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up