Cierna Skala

Boli sme dnes otestovat vlacik zo Zohora do Plaveckeho Podhradia. Fajn pocin, bicyklov viac ako stojanov v bike vozni (co ale nie je problem, nejake sa zmestia aj do voznov pre pasazierov a aj mimo stojanov), idealne pocasie uspesne zlakalo tlupu, bolo veselo. Cierna Skala, Krslenica, Plavecky hrad a potom motkanie sa do BA. Cca 97km a 2800 vyskovych m. Keby nas uz padajuca tma nezastihla na Kamziku, este raz by sme ho z principu otocili. Ale bez svetiel zbytocne riskovat. Aj tak nohy na kasu.

Plavecky hrad super teren, Krslenica fajn par pasazi, Cierna Skala tiez, aj ked boli tie pasaze velmi kratke, su to pekne miesta ktore sa oplati vidiet. Vsade plno zverstva, tereny idealne, miestami sa prasilo, blatko v podstate az na Kamziku. Pod Plaveckym hradom bola akcia kde hrala country kapela a zadarmo davali gulas s kofolou - vonalo to super, ale neriskovali sme prezratie sa pred xhodinovym krutenim pedalov.

EDIT: preklepy + GPX http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/203516/magez-vyjazd-import-gps-mtb-sucho-68km-7h-2215m.html#ride-success-203516 (zapnute az na Amonovej luke, na TBK1 dosla bateria).

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up