Trate :
Deti do 6 rokov - trať je na lúke v priestore štartu , štart je hromadný , deti pretekajú na odrážadlách . bicykloch ( môžu mať aj pomocné kolieska . Ocenený budú všetci pretekári , asisitencia ( isť popri pretekárovi ) je dovolené. Hromadný štart
Deti do 10 rokov - trať vedie cez brod č1 , ktorý je možný obísť po lavičke , je to na zváženie pretekára . Dalej sa ide cca 100 metrov po asfaltovej ceste , nasleduje lúka - odbočka 1 , otočka 1 a spať po asfaltovej ceste cca 800m , znovu brod č1 alebo lavička. Asisitencia je možná len počas prejazdu brodu alebo lavičky ( pomoc pri páde pretekára ) . Pri brode a lavičke budu samozrejme organizátori , ktorý v prípade pádu pretekára pomôžu .
Deti do 15 rokov - trať vedie cez brod potoka brod č1 , je tam aj lavička ale pretekár ju nemôže použiť . Dalej sa ide cca 100 metrov po asfaltovej ceste , nasleduje lúka - odbočka 1 , brod č2 , chodník po lúke , brod č3 s lavičkou ( tu pretekár môže použiť lavičku) spať po asfaltovej ceste , odbočka č3 ,znovu brod č1 . Asisitencia je možná len počas prejazdu brodu alebo lavičky ( pomoc pri páde pretekára ) . Pri brode a lavičke budu samozrejme organizátori , ktorý v prípade pádu pretekára pomôžu .

Dnes pridáme pár fotiek z detských tratí. Trate pre dospelých doplníme v priebehu víkendu

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Foto na mape

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up