Pozor pozor! Hlasenie mestskeho rozhlasu. Vypocujte si nasledujuci oznam:
Ak by sa niekomu podarilo rozmaznut si konske oné (synonyma su: &#%@ alebo exkrementy) na tomto mieste a mal chut sa "podakovat" zodpovednej osobe tak ju najde na Cickach vozit deti na koni. Taky objemnejsi panko, v zelenom, s satkou na hlave a vrkocikom.
P1110580.JPG
Vcera som ho hned po cine (350 metrov vyssie na chodniku) upozornil, ze by nebolo odveci to za svojimi zvermi aj odpratat mimo chodnika ale mal to totalne v Vraj to pojde urobit neskor pretoze teraz ma pracu a ze ci mi taka odpoved staci. Povedal som mu, ze by mi stacilo, ak by som ho na taketo veci nemusel upozornovat a odprataval to automaticky sam bez upozorneni a ak by sa otocil hned a isiel to odpratat. Vecer uz vozil na Cickach deti a si lezali dalej na chodniku pod drotmi VN.
Ak tam "naslapne miny" najdete aj dnes alebo cez vikend, tak okrem toho ze je panko znamena to, ze je aj klamar. Ale co uz len sa da cakat v dnesnej dobe a na slovensku?
Pravdepodobne aj ja zacnem mat totalne v jeho a jeho klientov ak ich tam znova stretnem. Nevidim dovod byt ohladuplny k bezocivcom. Aj ked menovec nemenovaneho moderatora fora hlasal nieco ine, ja som na to este asi nedozrel. Ale co, ved on to hovoril o kameni a nie o .

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up