No mne to ani na krajných polohách nešúcha...jedine čo ma štve, že od 2-4 a nizsie sucha...co na strednom by nemalo viacmenej vobec ak sa nemylim..ja som to podla toho aj nastavoval..myslim ze
to bude s napatim lanka nieco, ale stale neviem jedno ci dorazy uplne povolit alebo ich dotiahnut alebo co...na ivelo pisu ze je dobre nastavit priblizne dolny doraz..musim to este raz na novo vyskusat...lebo ja musim aj prihliadat stale na to ze predtym mi na 1-1 suchalo presmyk o plast (jemne).... cele som to vtedy vyriesil takto...bal som sa v tom sprtat...
Aby sme si rozumeli. Dorazmi nazvime tie skrutky na presmykaci, hore na radeni je nastavovacia skrutka. Prve co treba urobit je najst tu spravnu polohu presmyku na sedlovej trubke (vid obr.) Ak mas toto v cajchu a sucha ti retaz na prostrednom prevodniku, skontroluj si retazovu linku.
Ak mas polohu vybavenu, nastavis dorazy, tak ako si pisal vyssie. Nastavenie dorazov nema s radenim nic spolocne. Ide len o o aby ti nepadala, prip. nevyskakovala retaz z prevodnikov. Jemnym doladenim dorazov odstranis suchanie retaze na najlahsom/najtazsom prevode. Vybavene.
Vysrobujes na nastavovacej skrutke 3-4 otacky, aby sa mal neskor rezervu ak by si potreboval povolit lanko. Radis a skusas. Ak ti lenivo radi hore, lanko napnes (povysrobujes nastavovaciu skrutku). Ak ti hore radi fajn, ale lenivo pada smerom dole, lanko povolis (nastavovaciu skrutku srobujes dovnutra radenia).
Ak sa ti to ani tak nepodari nastavit, tak by si mal zacat rozmyslat nad pohonom 1x12

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up