Kvacianska dolina

neviem ci to mam dat do temy Bikepacking alebo sem -

29-31.8. 2017 - dva a pol dnove bicyklovanie po Slovensku -
den1 - BN- Razdelie - Sutovske sedlo - sedlo 4 chotare - s. Maly Sturec - Krizna - Liptovska Osada - Zelezno - Besenova - L. Mara - 170km, 3300m prevysenie - 9 aj stvrt hodiny v sedle. Trasa nemala chybu. Uplne na paradu. Prekvapenim bol takmer prazdny Maly Sturec, naopak auta v stupani na Kralovu studnu. Krizna na biku je zazitok sam o sebe. Tak isto prichod na hradzu Liptovskej Mary s vyhladom na Tatry.
den2 - Liptovsky Trenovec - Kvacianska dolina - Zuberec - Oravice - Vitanova - Trstena - Oravska priehrada - Oravska lesna - Damanova - Vychylovka - Nova Bystrica - Terchova - Varin - Visnove - ATC Slnecne skaly - 180km, 2500m prevysenie, 9 a pol hodiny v sedle. V Kvacianskej doline ma prekvapili kravy - mal som od nich cely bike Preplietanie pomedzi ne bolo tiez zaujimave. Na Orave divocina na cestach aj mino ciest - preplnene asfaltky striedali opustene lesne cesty. Cyklocesty na paradu. Rad by som videl nieco take aj u nas. Sklamal ATC Varin - povodne som tam spat nechcel, ale casovo mi vychadzal najlepsie. Tak som si vychutnal zapad slnka na hradzi popri Vahu a nasledne nad Visnovim.
den3 - rano je 7°C - v letnom spacaku tak akurat (na hrane) Ranajky davam v Rajeckych Tepliciach na namesti. Idem smer Rajec po neznesitelne plnej ceste. Ktoru opustam hned ako sa da. Pokracujem cez Domanizu do Pruziny, odtial dolinou do Zliechova - Rudnianska Lehota - sedlo pod Ciernym vrchom - BN - 99km, 1400m prevysenie, 5 hodin v sedle.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up