Pozerám, že honba na čarodejnice vo veľkom prúde a ešte sa aj stupňuje. Pripadáte mi ako dav zo stredovekých filmov, čo majú v rukách vidly a fakle.
Hlavne od ľudí, ktorých vôbec nepoznám, alebo oni nepoznajú mňa, ale veľmi radi si kopnú alebo ma urazia. Reagujem ešte kým mi prídete podpáliť auto a rozbiť okná na byte ... (obrazne povedané)
Nemám čo skrývať. Kebyže sme podvodníci, tak záznam z preteku nedám verejne na Stravu. Tak ako všetky ostatné jazdy, zatiaľ tam mám nahrané 30 000km a 620 jázd a 10tky pretekov (možno bude aj viac ako 100)
Ak sa povie A mohlo by sa aj povedať B. V Sobotu sme prešli spolu s kamošom ~75km, neprajníci presne našli miesta, kde som sa potreboval vycikať, aj vystáť radu v bufete na kofolu. Kričať viem veľmi hlasno, v obidvoch prípadoch by ma bolo počut až na stanovište, čiže na dosluch. Ak sa na mapu pozriete z celka, tak 99,9% času sme šli spolu po rovnakej trase. Pripájam fotku celej jazdy nie iba maximálny zoom na mierke 50m na celú obrazovku. Prepáčte mi, že za 5hod sme spolu neboli približne 1 minútu.
Nebol som na 1. Makade ani na poslednom, lebo je to parádna akcia a veľmi jej fandím aj robím promo kde môžem a volám koho vládzem. Za 3 roky, čo som to jazdil, stretol som páry vzdialenejšie viac ako my v Sobotu, stretol som páry, ktoré neboli páry lebo to bol iba 1 človek a ďalší neviem kde. Boli dvojice, kde slabší čakal pod kopcom kým sa ten jeho vráti zo stanovišťa na kopci(tiež boli na pódiu). Nikdy som to neriešil, lebo každý ide podľa svojho svedomia a výkonu a ... každý si doplní, čo chce aj tak.
Čo sa týka zdravenia, tak to už je fakt čistá lož a jedna babka povedala klebety cez 3 dediny. Keby ste ma poznali (a jazdili v lese a stretli ma tam), tak viete, že sa zdravím každému koho stretnem. Aj turistov, aj ebajkerov, aj psíčkarov. Taká nepoškvrnená silva sa mi ozdravila až na 3. krát ked som ju stretol v lese (bude hate na ňu, že sa nezdraví?). Dokonca aj MTBO reprezentanta sme zdravili asi 3x v Sobotu až mi došlo, ze on sa neodzdraví, tak som ho nechal pretekať. Ale s niektorými sme stihli prebrať najlepšie miesta na Bedle, ako sa im darí, prehodiť pár vtipov ako nikto nevládze a podobne.
Mrzí ma, ak sa niekto cíti podvedený pri sledovaní na Strave. Namiesto porovnávania vaších a našich časov na segmentoch zo Soboty a rozmýšlania, ako zlepšiť svoju orientáciu a výkon oproti nám, budete riešiť toto, bohužial. Na iných sme vždy veľmi kritickí, ale na seba ani zdaleka tak nie, všakže?
Ja fakt nemôžem za vašu nadváhu, rozladený šalter, imigrantov, stav našej krajiny ani globálne otepľovanie. Kebyže ste toľko energie míňali aj na prostesty proti korupcii, chodili voliť a bojovali za lepšiu spoločnosť, tak to by moje cikanie v Sobotu by bol skutočne a fakt najväčší problém tohto fóra.
Veľmi by som chcel veriť, že ste všetci bez viny a nikto nespravil v Sobotu (alebo hocikedy inokedy) nejaký priestupok proti pravidlám, ale .. ja viem všetci ste 100% bez chyby.
Na bajku chodím prakticky všade, les ako taký milujem, chodím sadiť stromčeky do MK a potom ma ľudia, čo ma vôbec nepoznajú idú zhadzovať, súdíť, urážať.
Áno, jazdím HT a v lycre, neskáčem na TBK, ale skoky obchádzam, mám bezdúšáky a zaujíma ma rýchla jazda a zlepšovanie výkonu. So svojou výškou a váhou 90+kg dokážem konečne vyšľapať Konské hlavy, Veľkú Homoľu, Čmelok a iné steny (dakedy som nevedel a neveril som, že sa to dá). Vymykám sa šedému priemeru na fóre, vyhrali sme Makado a sme na očiach. Vitaj v realite, Strenki
PS - keď som šiel cikať, dal som si dole prilbu!

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up