Tak stastlivo doma a male zhrnutie.
Pri prezentacii nastal problem pretoze nenasli synovu elektronicku prihlasku mal som svoju aj s datumom prihlasenia - vyriesili.
Start s kategoriou na 30 km velmi nestastne riesenie, pretoze v prednych lajnach boli nooo skratka nabudeny ale vykonostne slabsi pretekari a uz to prve sotolinove stupanie nezvladli pozoskakovali a urobili stupel Na luke sa to natiahlo a ako tak uz slo. A len tak na okraj ak tlacim tak nie dvaja vedla seba ale radsej za sebou aby ti netlaciaci mohli v pohode slapat.
Bolo vela defektov ale to neriesim ja som nemal, pretoze som nahustil na husto hoci ani to nebolo optimalne pretoze som si po prvej obcerstvovacke pri tej velkej mlake ustlal Okuliare zn Sensor v cervenom rame tam vpravo lezia doteraz boli moje oblubene Vela skaredych padov, ten prvy po tom kratkom travnatom zjazde ked si manik vyrobil 1 cm krvacajucu trznu ranu na koreni nosa asi nebol najhorsi. Dufam ze si OK a sorry nemal som ti na to co prilozit, dufam ze to regulovcik po mojej intervencii vyriesil. A zaroven sa spravedlnujem bikerovi do ktoreho som v prvom kole pri tomto kratkom zjazde nechtiac stuchol pri obiehani, nebolo tam vela miesta a uz som to nejako nestihol ubrzdit.
Trasa velmi pekna ten zjazd z 15 km ma stal vzdy viac sil ako ten vyslap zlaty X control Znacenie super zatial asi bezkonkurencne.
Sprchy bazen na dve tempa to bol
Cestoviny vyborne ale za ten cas co som na ne cakal by som ich uvaril aj na varici na pevny lieh. Pokazenu ruru nenaplanovali takze Murfyho zakony funguju. Skoda ze tam nebol stanok s jedlom a obcerstvenim aj pre divakov
A na zaver dakujem Jezusovi za motivaciu poznacene v kalendari " Dal som Jezusa " sice iba o galusku ale aj to sa rata
Vyhlasovanie vysledkov = statky zmetky
Ako celok hodnotim na 2

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up