Kolegine a kolegovia cyklisti, už najbližší víkend 9.-10.6. usporadúvajú KE.CY a BikePark Červený Breh v poradí druhý SINGLETRACK CAMP.

Dalsi spolocny vikend tvorenia a jazdenia, tentokrat v lokalnej cerveno-breznej verzii. Ako minule pri singletrackoch, cielom celeho vikendu bude ukazat vam, ze Dual Slalom nie je trat len pre profikov, ale pre kazdeho. Co sme teda pre vas prichystali?

Program:
- ideme prekopat Dual Slalom Cerveny Breh, tak aby sme ho zjedodusili a priblizili sirsiemu spektu jazdcov (sobota)
- ideme upravit aj maly pumptrack na luke, tak aby viac sedel detom ale vedeli na nom pojazdit aj dospeli (sobota)
- ideme vam pustit vlek, naucit ako sa na nom vyviezt a hlavne vas naucit ako bezpecne a sebaisto zist cely dual slalom tak, aby vas to bavilo (nedela)
- vyclenena skupina deti a zaciatocnikov pojde opat pod dohladom instruktorov jazdit aj KE.CY Singletracky na bankove (nedela)
- v sobotu opat vecerna zabava - velka vatra, kde sa budeme moct porozpravat o akychkolvek (nielen) bikovych temach, hudba, DJs, grill & chill
- nocna bikovacka na singloch v pripade zaujmu (sobota) - kto chce, nech si prinesie svetlo na bike a celovku
- pocas celeho vikendu bude zapezpecene capovane pifko, kofola a opat vynikajuce jedlo, tak si nezabudnite zobrat nejake tie chechtaky

Stretnutie bude v sobotu o 9:00 na Cervenom Brehu - tam prebehne registracia, odovzdanie novych triciek a kratka instruktaz ku uprave dual slalomu. Rozdame si naradie a pojdeme si upravit trat.

V nedelu stretko o 10:00, pustime si vlek a ideme jazdit pod odbornych dohladom bike instruktorov, ako na dual slalome, tak aj v lese (zaciatocnici a deti).

Prihlásenie a registrácia - prvých 40 registrovaných trailbuilderov dostane tričko zdarma! Preto neváhaj a rýchlo pošli email so svojim menom a veľkosťou trička na adresu: kecy.akcie@gmail.com Registrovať sa môžeš do 8.6.2018.

Doležité upozornenie - všetci trailbuilderi mladší ako 18 rokov si musia vopred priniesť prehlásenie bikera, podpísané rodičom alebo zákonným zástupcom - https://drive.google.com/file/d/0B242awn4A7fMTzJ0Tm9Vbi0tY2VjSUQ0ZjlPNk90akYwSzR3/view?usp=drivesdk

Ústredným miestom celého víkendu bude chata v Bike Parku Červený Breh (adresa Žľaby 22, potom ďalej hore kopcom smer bývalý lyžiarsky svah - stará chata/čajovňa) https://www.facebook.com/BikeParkCervenyBreh
Možnosť stanovačky pri chate počas celého víkendu.

PARKOVANIE bude možné LEN na spodnom parkovisku pod vlekom (!), ale kapacita parkoviska je obmedzená, preto vrelo odporúčame nechať auto doma a príst radšej pešo alebo ideálne bicyklom. Prístup autom až hore k chate je vyhradený výlučne pre organizátorov a stanujúcich.

Všetky vaše otázky, návrhy či pripomienky, ako túto akciu viac spríjemniť posielajte na kecy.akcie@gmail.com.

Košické Cyklotraily a Bike Park Červený
Breh sa na vás už tešia!

https://m.facebook.com/events/188140411990469?acontext=%7B"ref"%3A"3"%2C"action_history"%3A"null"%7D&aref=3

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up