Merida, klasika

Mám dilemu, rozhodujem sa medzi dvoma bajkamy. Chcem skúsiť zjazd, AM, neskor možno FR. Problém je v tom, že i ked sa mi Ghost neuveritelne páči (180/180), mám strach, že je proste určený len na zjazd. Keby si chem zašlapať do kopca, alebo prejsť po rovine vačšiu vzdialenosť mám pocit, že s týmto bajkom by to bol problém. Absencia prešmykovača ma tak trocha znervozňuje, taký to typ bajkov som ešte neskúšal. Preto som si zvolil druhú variantu od Meridy (odskúšaná značka).

Merida one-five-0 800 D: v tomto prípade je cena nižšia takmer o 330€. Bajk je typ určený (že vraj podla Meridy) na Freeride, tak ako predchádzajúci model od Ghost. Model od Meridy je určený do kopca aj z neho, aj na rovinu - dosahuje vačšie rýchosti. Problem je tak trochu v tom, že je ročnik 08, podla niektorých nezohnatelný bajk. Keby model 09 - Merida one-five-0 880 D, nebol taký drahý (teda drahý pre mňa, začiatočníka), tak premýšlam nad ňou.

Chcem proste skúsiť zjazd, ale niekedy chcem aj zamakat do kopca, prípadne rýchlejšie jazdiť po ceste, nechcem byť však obmedzovaný. No do Ghost-a som sa zamiloval na prvý pohlad a následne ma presvadčila aj samotná značka.

Možno sa mílim, možno na Ghost-e dosiahnem velké rýchlosti a možno si aj zašlapem po kopcoch. Preto vás prosím o svoj názor.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up