visibility 1359
comment 0
thumb_up0thumb_down

Gusto0, konecne som sa po praci trosku zastavil, v klude si to tu precital a tiez sa nestacim divit ako ludia dokazu urobit z komara somara. Myslim ze aj ja a aj posadka daneho auta sa dnes uz nad tym iba pousmejeme, povieme si ze takuto blbost si uz nezopakujeme ( stačí vyskusat prvý a posledný krát ) a zivot ide dalej.

To co sa stalo, sa stalo, nikde som nepisal ze takto sa maju veci riesit, ale proste to vyplinulo z danej situacie. A po tom ako som videl vyraz v tvarach tych mladych ludi, tak si myslim ze taketo blbosti uz opakovat nebudu a nie ze teraz budu este agresivnejsi. Proste necakali ze to takto dopadne a prislo mi ze sa potom aj hanbili ( inak by nesli nasledne pomaly predpisovo predo mnou cez dedinu uz bez zbytocneho chichotania sa ). Proste chceli byt v danej chvili vtipni a narazili na "stareho pana" ( v ich veku by som som podobne staremu cloveku vykal a nie ho ostrekoval zo srandy ostrekovacom ) ktory bol rovnako "vtipny" ako oni. Tak sme sa teda navzajom pobavili a kazdy sme si isli vlastnou cestou bez toho aby sme si nasledne robili dalej nejake naprieky alebo po sebe gestikulovali, kricali, vytrubovali atd.

Ale kedze pozeram ze niektori ludia by kvoli takymto situaciam boli schopny volat policiu, zhanat pomaly pravnikov ( aj ked neviem naco ked na Slovensku je pravnik kazdy druhy a vie ze napr tabule pri nakupnych centrach oznacujuce parkovanie pre matky/otcov s detmi nie su dopravne znacky a tak ich netreba respektovat atd... ), zacali tu rozvijat diskusiu o oblievani sa neznamymi latkami a podobne, tak som sa konecne dnes dokopal zobrat si toto a namontovat si to na bicykel ( uvazoval som o tom uz viackrat, ale niektori ludia ma dnes presvedcili ze je to vec v dnesnej dobe nanajvys potrebna )...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up