Zdravím,
ja mám tiež, relatívne čerstvo. Nájazd cca 750 km. Dovtedy som jazdil na už staršom hardtaily GT Avalanche 1.0.
Ridge mám v základnej verzii a musím dať za pravdu častým komentárom na adresu základných výbav – neoplatí sa šetriť. Po cca 2 mesiacoch som si istý, že kúpa vyššej verzie by bola múdrejšia.
Menil som základné brzdy M396 na SLX a Icetech kotúče, keďže pri náročnejších a dlhších zjazdoch brzdy odchádzali a kotúče mali zaujímavé farby
Menil som ťažké základné WTB plášte s oceľovou pätkou na podstatne ľahšie IKONy. Tie som aj prerobil na bezduše a všetko funguje bez problémov.
Určite ma ešte čaká výmena sedlovky za droper.
Menil som aj predstavec a sedlo, ale to už je individuálna záležitosť pre moje osobné doladenie.
Radenie mi funguje spolohlivo a bez zaváhania. 2x10 konfigurácia je pre mňa fajn.
Vidlicu aj tlmič som si poladil na potrebné tlaky a som spokojný.

Celkovo som s bikom ale spokojný. Očakával som, že sa podstatne viac nadriem na rovine a vo výjazdoch, ale bike je pomerne dosť svižný. Nedávno som absolvoval dlhé stúpania tvorené kamenistým nespevneným podkladom a priechodnosť 29 kolies spolu s prácou predného aj zadného tlmenia boli pre mňa obrovským pozitívnym prekvapením. Mal som pocit, že to ide hore kopcom ako tank. Foto terénu v prílohe.
V zjazdoch si tiež dovolím nepomerne viac ako na hardtaily. To je ale z princípu logické.
Ja som teda s bikom dosť spokojný, jediný problém je, že som nezvolil pri kúpe vyššiu výbavu, lebo by som vo výsledku možno pár euro ušetril. Samozrejme sa to nedá porovnať s bikom za iné sumy, ale v danej cenovke je to podľa mňa slušný stroj.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up