Je to už takmer rok, čo mám Pace, takže už sa to asi dá považovať za dlhodobejšie skúsenosti. Myslím, že za sub 100€ cenu (napr. dnes videl brat originál Pace kdesi na Ali za 75€) nie je momentálne na trhu nič lepšie. Nemal som s nimi prakticky žiadne problémy, FW som zatiaľ aktualizoval tuším raz (na verziu 1.3.5). Čo je u mňa normálne, keď kúpim nejaký gadget, tak väčšinou aktualizujem len v prípade problémov alebo v prípade novej zaujímavej funkcionality (v tomto prípade to bol import/export GPX priamo na hodinkách).

Záznamy aktivít sú stále presné v rámci možností tejto kategórie (s výnimkou tepu počas aktivít). Jeden príklad z minulého týždňa: https://www.strava.com/activities/1869303940

Beh po rovnakej trase tam a späť, výškový profil vyzerá reálne a vzorne symetricky, späť som (čiastočne) bežal po druhej strane potôčika, takže pár metrov sem, či tam je v norme. Dokonca aj tep asi nie je v tomto prípade úplne mimo, akurát hodinky zasa počas behu zahlásili, že majú problém s jeho detekciou a mal by som viac utiahnuť remienok. Takže možno aj to by šlo ešte vylepšiť, ale na úkor komfortu.

Čo sa týka výdrže batérie, tiež žiadna pozorovateľná zmena, cca. 5 dní pri použití ako smart hodinky s celodenným meraním tepu a počítaním krokov, GPS aktivity si berú nejakých 10% za hodinu.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up