Zdravím,
asi pred týždňom som kúpil Scott Scale 2018 Elite - cabon. Ešte pred tým ako začnem jazdiť som si chcel upgrade-ovať komponenty zo Shimana na Sram Eagle NX.
Rám má Press Fit stredové zloženie tak som kúpil "špeciálne tools" na vyberanie stedového zloženia. Snažil som sa ho vybiť ako sa má ale miesto toho mi von vypadlo ložisko a kúsok stredového zloženia. Keď som sa pozrel bližšie tak na zlomenej časti je kúsok karbónu z rámu a plastová časť stredového zloženia, ktorá vypadla sa nedá oddeliť od karbónu. Vyzerá to tak, že keď bike skladali tak stredové zloženie surovo nalepili do rámu.
Mám problém a neviem, čo ďalej nechcem už viac do toho búchať aby som to nepoškodil ešte viac. Teraz sa snažím skontaktovať s výrobcom a skúsiť im to dať opraviť poprípade vymeniť rám.
Možno niekto z Vás mal v minulosti podobný problém a pomôže mi ho vyriešiť alebo aspoň poradiť.

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up1thumb_down reply

Uplne normalna vec pri pressfit strede bohuzial. Misky su v nom tak zakusnute ,ze treba vyskusat vsetky moznosti od nahrievania, vystriekanie nejakym uvolnovacom az po hrubu silu... Bohuzial toto je najvacsia slabina pressfit systemov, esteze sa vacsina vyrobcov pomalicky spamatava a vracaju sa ku klasickemu bsa zavitu

thumb_up1thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up