visibility 361
comment 0
thumb_up0thumb_down

Velmi dobry postreh. snáď si nemyslíte, že je to náhoda... pripravené divadielko... on ako právnik veľmi dobre vie, čo si môže a nemôže dovoliť povedať... povedal "väčšina národa si myslí", nie že ja si myslím... možnože nejaké to navádzanie by sa dalo, ale skôr to bude niečo v zmysle, že aha veď aj mňa stíhajú... ľudia s obeťami súcítia...

a nakoľko mu tečie do topánok, tak si chystajú živnú pôdu na spoluprácu s ĽSNS, kde je predpoklad tých 10% + 20% smeráckych + 10 % kapitánových a hneď to bude ľahšie... lebo momentálne to s húnmi nevyzerá moc dobre...

koniec koncov ĽSNS už pár krát hlasovalo spolu s "trojkoalíciou", ésli se nepletu...

To naozaj este nikomu nedoslo, ze prekaranie sa Fica s Pellegrinim, je len medialna hra v ramci predvolebnej kampane Smeru ? Je to ako v lacnom filme. Fico je zly policajt a Pellegrini je dobry policajt. Su perfektne zohrati. Fico oslovuje volicov LSNS a Pellegrini tych inteligentnejsich. Takto im preferencie praveze porastu. Pellegrini zo Smeru nikdy neodide, to by uz davno spravil. Kde by mu bolo lepsie ako v Smere, do parlamentu sa urcite dostane a mozno bude znovu premier a s Drukerom zacinat odznovu, to by sa nedostal ani do parlamentu.

Aby som svoje konspiracie posunul az do absurdna, myslim si , ze Pellegrini bude opet premier a Fico minister spravodlivosti alebo vnutra.

Osobne by ma zaujimalo ktora PR a reklamna agentura im vymyslela tento velmi dobry scenar.

Bol by som velmi rad keby som sa vo vsetkom mylil a dopadlo by vsetko inak, ale ked vidim tu totalnu neschopnost opozicie sa na niecom dohodnut velke nadeje to nedava.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up