Vravim, osobne som ho este nazivo svietit nevidel, ale zevraj vyhralo testy svietivosti medzi LED svetlami. Tu je par prispevkov o nom. Takze rozhodne by som sa obzeral po nom. Udavanu vydrz ma 24 hodin a moze svietit ja blikat.

prave si čitam manual od mojho zadneho svetla Longus 5LED take ovalne, čo má ledky aj po lavej i pravej strane po jednej ledke,, no a len tak to prezerám, a zrazu najdem, že tam je písaný manual o tých dvoch Longus svetlach 6LED a 8LED. Co su zobrazene na prvej strane tejto témy. Ten Longus 6LED ma vraj pisane svietivost viac ako 600 cd. Longus 8LED ma zasa písanú svietivost viac ako 700 cd. A vraj do 10 hodín plný jas. Celkova doba svietivosti okolo 24 hodin. Opísané z manualu.


toto svetlo neodporucam nikomu, ked tak na behanie po vecernom meste, aby vas polisi nenacapali, ze nemate predne svetlo, a na behanie po ulickach v meste, ale do tmy vobec , ked sa don pozriete, si poviete ze dobre svieti, ale ma zlu optiku tak to vsade svieti , a na asfaltku doslova slabo, neodporucam, za to canu 500,- si kupte radsej nejaky AUTHOR X Guard alebo vyssi model longusu.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up