Akym priemerovanim. Meram priemerny vykon treningovej jazdy. Bezna funkcia wattmetra.

No gebula už som doma. Dokonca som sa po ceste ani nevybúral s ,,OT-62,, s úzkym ľadovým priezorníkom vpredu. Takže o chvílu budú aj neorezané obrázky.

Dobre ideme na to.
Dal si tam zelené šípky k rovnakým ,,náhodne,, stopnutým časom 28:09 min. Nebolo to náhodné stopnutie. Umysel bol zastavovat merania výkonov v čase 28 minút. Tých pár sekund nad bola rezerva aby to nebolo menej ako 28 minút. Ze je pri týchto dvoch meraniach na sekundu rovnaký čas ? Pri 20 meraniach s úmyslom merat 28 minút sa to stane. A červené šípky že je rozdielna vzdialenost pri takmer rovnakom výkone ? Ten rozdiel v prejdenej vzdialenosti nejakých 500 m v tomto prípade pri takmer rovnakom výkone - to je ešte nič. V lete v preteku bol pri takomto /252 W/ takmer rovnakom výkone rozdiel oproti zimným tréningovým 15,46 km takmer 2,5 km. Teda takýmto takmer rovnakým výkonom sa dá prejsť 15,46 km aj 18 km. Nie na trenažéri ale reálne vonku na ceste. Vdaka rozdielnej teplote vzduchu, aero faktorom bicykla a oblečenia a rozdielnemu valivému odporu obutia bicykla.
A ešte tie neorezané obrázky. Ináč. Mohol by si vysvetlit ako si to myslel že ,,vhodne orezané,,. Čo na nich bolo vhodne orezané ?

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up