visibility 1012
comment 0
thumb_up0thumb_down

Bol som sa prebehnut po okoli cez 6 dedin a vsetci poctivo ruska, aj ked su ludia daleko predaleko. Preco tu to funguje a v BA nie? Btw, v karpatoch je zakaz kladenia ohnov a ludia veselo opekaju...
Funguje je to aj v BA. Bol som v Karpatoch, aj na hradzi, kazdy den. Kto nema rusko, ci buffku cez papulu, si ju da ked ide niekto okolo. Ludia sa pozdravia. Skor si myslim, ze novinar hladal senzaciu. Igor si potom tu fotku vytlaci a pouzije ako argument na nejakej tlacovke. Potom media budu jbt do Igora aky je despota, neschopak a placko. On im potom venuje par stiplavych statusov a takto to pojde az do konca korony.
Par dni dozadu bufete Vyza sedelo par ludi na svahu v dostatocnych rozostupoch. Z dialky ich typek fotil velkym objektivom, ale z boku. Z boku to totiz vyzeralo ze vsetci sedia nakope a vedla seba (vid priloha).
Nedavno obletela internety fotka, kde pri bufete pri pristavnom moste bolo vela ludi na hradzi. Je to miesto, kde na hradzu prichadzaju ludia aj z pristavneho mostu, aj z petrzalskej strany. Cize miesto, kde logicky musi byt viac ludi ako na inej casti hradze. Verim, ze fotograf tiez dlhu dobu cakal, aby urobil 'dobry' zaber.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up