1. Da sa na Edge 830 nejak urobit, aby sa mi to datove pole so vzdialenostou k najblizsej odbocke spolu so sipkou ukazovalo na inej obrazovke s inymi udajmi? vid. foto.
2. Na Edge 830 mam 2 profily - mountain biking a road biking. Da sa nejak nastavit nejaka ina hodnota Odometra pre jednotlive profily? Napr. 1000km pre MTB a 2000km pre Road?
3. Ak ste na vyjazde, t.j. mate iba mobil a GPS navigaciu a nie je signal na internet, aky program pouzivate v mobile na vytvorenie nejakej trasy?
4. V Edge 830 mam nahrate FreeMapSKtopo. Ale v mobile, keby som chcel vytvorit nejaku trasu, tak mi Garmin Connect v mobile v lese nad BA ukazuje zrejme iba nejaku zakladnu Garmin mapu, t.j. nie FreeMapSKtopo. Da sa nejak nahrat FreeMapSKtopo do mobilu, aby Garmin Connect v mobile vychadzal z tejto mapy? Kde to mam nahrat? T.j. aby som si v priamo v mobile cez aplikaciu Garmin Connect z mapy FreeMapSKtopo vyklikal trasu, ktoru by som dal "send to device"? T.j. aby to fungovalo aj bez internetu (lebo v Malych Karpatoch vacsinou nemam pristup na internet)
5. V minulosti som vytvaral trasy cez www.mapy.cz, lebo to bolo najjednoduchsie (islo to aj offline). Ale Android aplikacia Mapy.cz mi neponuka moznost "export .gpx file". Tuto moznost mi ponuka, iba ked som doma a robim to cez pocitac. Ale aj tu mavam obcas problem. Ked si poslem trasu .gpx z pocitaca do mobilu a na mobile kliknem na ten subor, ze sa ma otvorit aplikaciou Garmin Connect, tak mi zvykne napisat Error. Niekedy to ide, niekedy to enjde. Nemate s tym niekto skusenosti?
6. Nejak sa mi nedari zbavit sa tych ikon P - Parkovisko. Mal som spojeny Edge 830 s programom BaseCamp na pocitaci, ale nenasiel som, kde sa daju vypnut parkoviska....

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up