si mi dal inspiracie tymi fotkami (prevodnik, premazanie) Ale bike riadne zasvineny
Najazd slusny, prejavili sa nejake problemy uz po tolkych km?

Ja mam najazdene zatial len pod 1000km, zatial spokojny. Mam tam prevodnik 44T, rozmyslam ze vymenim za 38T alebo 40T. Len sa neviem rozhodnut, lebo jazdim aj vyssou rychlostou, a aj kopce. Neviem o kolko sa zmeni rychlost ak prehodim prevodnik napr. 44T za 38T.
Ako urcite ta vola sa zvacsuje a teda hlucnejsi urcite bude aj ked budes mazat, napriklad pri najvacsom krizeni retaze tie stredove loziska najviac trpia. Ale tak vsetko ma svoju zivotnost takze mozem povedat ze zatial ziadne vazne problemy okrem toho incidentu s max vykonom a brzdovych spinacov ked som musel menit stredovu osku. Odporuca sa vymenit aj to mensie kovove ktore som nemenil, ja som to naviac menil z mojho starsieho Bafanga 250W takze to, ze sa mi tam zvysila hlucnost berem ako samozrejmost.
Co sa tyka sprevodovania, mam to na 29" kolesach, pila 42t, kazeta 11-42t, kompletne univerzalne pouzitie. Do prace na cesty ci do lesa a kopcov.
Vyber kvalitnej pily, s vhodnym offsetom pre co najmensie krizenie retaze bude mat vplyv aj na zivotnost motora a kvalitu jazdy! Odporucam Lekkie a podobne. Ziadne adaptery alebo stock zelezne pily by som neriesil. Ta moja Lekkie ma takmer 11t km.
Este pridam foto toho vylamaneho stredu,

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up