Tepák meral dobre až na jedno miesto - 2,5 km po štarte ked nebol tepák dostatočne vlhký a pulz na chvílu vybehol až na hodnotu 152 ale navlhčil som ho a prestal blbnúť. Tých Warm up 42 km som šiel v miernom klesaní /necelé jedno percento/ po silnom vetre s nárazmi až do 85 km/h. Minimálny pulz bol 54 pri rýchlosti 16,2 km/h /obrázok č. 1/ - čiarkovaná čiara pri červenej čiare pulzov neoznačuje hodnotu 54, v poslednej časti mi v úseku dlhom asi 1 km pred Budimírom kde bola topoľová aleja s vysokými stromami z ktorých na cestu padali odlomené konáre, stálo tam policajné auto so zapnutými majákmi a muži v zelenom odpratávali z cesty najväčšie popadané kusy - tam mi pulz vybehol na 80 bpm. 2 hodiny sweetspot som šiel opačným smerom /ale topoľovú aleju som radšej obišiel paralelnou trasou na Drienov, Petrovany/ kedy po prvej hodine ešte začalo aj pršať. Ale ináč bomba ochladenie z poludňajších 29 stupňov na 13. Bez ochladenia spôsobeného severným vetriskom a daždom by som tých 250 W, 3,33 W/kg nedal.

Hulo - aký FTP test každý týždeň ? Naposledy som robil 20 minútový FTP test pred dvoma rokmi - to bol ale taký test netest - 20 minútový pretek /3. miesto/ do kopca 5,4 %, 282 W, 4 W/kg mi vyšlo. Pred mesiacom som bol 30 minútový tréning 285 W - kolečko vo zvlnenom profile, so začiatkom aj koncom v rovnakej nadmorskej výške.

Laco1993 - pozerám, že si dal Kristíne za jej otázku palec nahor. Odpovedal som jej, že som sa potreboval presunúť na začiatok 2 hodinového sweetspot tréningu čím som sa čiastočne aj rozjazdil. Len aby si vedel.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up