Po troch rokoch opäť krabička z DE a menšia generačná výmena. Prvý krát objednané minulý pondelok, s dodaním na september. Následne utorok vyhodilo pár ks skladom s expedíciou hneď. Takže storno, nová obj a úhrada.
Dnes, po týždni NEURON CF 8 doma, musím pochváliť podporu CANYON za rady, ústretovosť a trpezlivosť. Na druhú stranu kuriér, resp celé dnešné dodanie bolo pomrvené. Dlhodobo, ešte aj dnes ráno bolo na trackingu predbežné dodanie na dnes večer, poloha balíka depo v BA. Ráno som odcestoval mimo kraj a zrazu mi volá kuriér "som pred bytovkou" tak mu hovorím že však info z webu je že príde večer, že nie som doma. Tak že nech si povybavuje a že ho nájdem niekde v meste neskôr. Na čo mi skonštatoval že on za hodinku končí a ide domov, tak ak mi to niekto nepreberie mám smolu.Našťastie sa našla ochotná suseda, akurát prebrala krabicu s malým poškodením, pričom aj kuriéra som výslovne poprosil aby tú krabicu skontroloval spolu s ňou. Malá ďubka v mieste zadnej osky, teda prerazená krabica a na oske je na kúsočku odskočená farba. Nič strašné, ale zamrzí. Každopádne rozmýšľam čo sa s balíkom cestou dialo, krabica je celá otlčená (nie prepučená) a ešte aj reťaz bola drbnutá z prevodníka a prehadzovačka reťazou šprajcnutá v kazete. Trochu som s tým bojoval, ale zdá sa že všetko ide ako má.
20200728_141950.jpg
20200728_192334.jpg
Bike už po menšom upgrade. Akurát som nedocenil že GX radenie neupevním na XT brzdu, takže ešte zháňam objímku aby som mohol prehodiť brzdy. Kolesá prerobené na bezdušáky, zatiaľ bez tmelu. Predné drží v pohode, zadné fučí cez spoj ráfika. Rozmýšľam, či to vyrieši tmel, alebo ráfik zvnútra na krajoch podlepiť elektrikárskou páskou v mieste spoja, alebo to je na reklamáciu ráfiku. Po hodine a pol je koleso zmäknuté, ale ešte jazditeľné. Najviac to fučalo pri tlaku cca 2, potom sa to ukludnilo a teraz to len tak poprdkáva pomaličky.
20200728_183406.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up