Ahojte,
Bol to môj prvý pretek a hneď 76km. Možno ste ma registrovali na CYCLOCROSS BIKE chcel som si to vyskúšať.
Tu je môj poznatok. Hneď po 7 km som bol posledný heh, ale nevadí. To dám s mojím bikom. Nie je dôležité vyhrať ale zvíťaziť
Po 42 km, všetko v pohode,energia, voda, značenie, trať, odrazu vidím organizátorské auto RAPID SPACEBEAK biela farba (BL/BT 101BK) už neviem či BL či BK, to je jedno.
Auto šlo predo mnou po štrkovej ceste, samí prach, značenie nevidím, klesám 3km za autom, až sa mi ho podarí obehnúť nakoniec. (Šofér ma videl pretože dupal predo mnou asi 60km/h po rozbitej ceste. Až keď som ho obehol odrazu šípka, reku idem dobre V tom čase som už bol pri Limbachu.

Ad 1. mohol ma naviesť už v prvotnom klesaní na správnu cestu (kde sa rozdeľovala 76 a 105km trať. :/.
Ad 2. 3km v cca 50km/h ísť v prachu, nie je boh vie čo.

Ad 3. Ako si tak stúpam hore ponad Limbach, odrazu organizátorské auto (Sharan alebo ničo také), v ňom 2 ženy. Reku "Vy ste na čiernej 105km trati", vravia mi. ŽE ČO??!! HORY TRIKRÁT ZVOLALI. Už som vedel že je zle. S niekym volali a naviedli ma na červenú 76km trať, samozrejme s obchádzkou 13km. Doplnili mi 2 flaše s vodou a dali mi nejaké banány, začo im ďakujem. Inak by som tam už asi ostal nech po mňa niekto dôjde.

Ad 4. Som späť na červenej trase (cca 53km), odtiaľ značenie úplne ale úplne slabé nepostačujúce. Musel som sa hľadať na mape kde som a či idem dobre.

Ad 5. Nakoniec som to zabalil v Lozorne, kde som mal mať na trati 52km, a ja už som mal 62,90km s časom cca 5:00 hod. teda bolo cca 15:00. Už som bol natoľko znechutený, že som nechcel dôjsť do cieľa.(zlý čas, viac km - ešte hodinu som zabudol vypnúť čas, preto mám 6 hodín, keby niekto chcel rýpnuť).

Ad. 6 Pozdravujem šoféra

Ale z celkového pohľadu to vidím tak neutrálne. Možno keby organizátor hneď pri prvých ťažkostiach tam poslal regulovčíka na danú "križovatku", nemuselo k takejto situácii dôjst.


Bol to môj prvý pretek a prvé skúsenosti.
Nabudúce už s MTB Bikom

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up