Ja som to bol dnes skusit na Pezinsku Babu. Na Biely kriz expresne po asfaltke. Z Bieleho kriza na Pezinsku Babu len po cervenom Cecku, co sa v pripade obidenia Somara ukazala ako chyba, lebo na tom useku cyklotrasy bola stopa vyslapana jedine bezkarmi a jednym fatbikeom. Viac som tlacil ako jazdil. Ostatne useky boli bez problemov zjazdne. Zaujimavy bol zjazd z Konskych hlav. Pre istotu som to dal v sede na hornej ramovej trubke s jednou nohou na pedale a druhou na snehu. Najviac som stretol bezkarov, druha pocetna skupina boli pesiaci a najmenej cyklistov. Srnku som stretol jednu. Bezkari a chodci boli nejaki moc zhovorcivi, vsetko vsak boli konverzacie v prijemnom duchu. S bezkarmi sme sa vzajomne pustali, podla okolnosti, ja asi castejsie, ved som sa nikam nenahlil.
Na Pezinskej Babe bola podla mojich ocakavani plnka, co posobilo az klaustrofobicky, tak som rychlo dotankoval vodu z termosky a hybaj dolu do Limbachu modrym Ceckom. Na tom useku bolo ludi minimum a zjazdik bol prijemny, teda az na posledny usek v doline. Dlhy cas bez poriadneho slapania sa totiz odzrkadllilo na mojom vychladnuti.
Do Sv. Jura som pokracoval po zelenom Ccku, radsej opatrne, nakolko bolo v nizsej polohe s rizikom moznych ladovych usekov (ktore aj boli). Zo Sv. Jura do Race po zasnezenej JuRave, opat radsej opatrnejsie.
Skoro vobec som nefotil, lebo som chcel prist domov este za svetla,.
Tato je z modreho Ccka medzi PB a Limbachom.
IMG_20210117_150535721_HDR.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up