visibility 586
comment 0
thumb_up1thumb_down

Ja to nebudem hejtovat. Priznavam, ze som neveril, ze dovezu. Stale sa to moze splnit, lebo sa hovorilo o dvoch milionoch davok. Ale aj tychto 200k je dobrych a predpokladam, ze dovezu dalsie.
Zmenil som nazor. Myslim stale, ze je to geopolitika, ale Rusi to mozu dodat. Teraz nam to pomoze. Co bude dalej, neviem. Uvidime.

Od 21. marca zavrú fabriky kedže teraz opäť nezaviedli dostatočné opatrenia na zníženie mobility na rozdiel napr. od česka /hoci oni sú na tom o tretinu lepšie ako my - zomieralo im posledný týždeň denne 74 ľudí, nám 119/. Dalej sa u nás masovo Ag testuje, nechali otvorené školy. Odvčera sa opäť zvýšil počet covid hospitalizovaných - o 100 /taký velký denný nárast sme ešte nemali/ - padla už hranica 3900, na ventilácii je prvýkrát viac ako 370 ľudí. Ked zavrú o necelé tri týždne fabriky zrejme zostanú otvorené len MOM-ky a školy. A asi aj nemocnice, hoci u nás je už možné všetko.

obr.2
1. marec 2021 ráno na Slovensku - zavedenie jedného z posledných záchranných ,,tvrdých,, opatrení - otvorenie a nástup žiakov do jednej z x - škôl po celej krajine 20 dní pred avizovaným zastavením ekonomiky štátu - zatvorením fabrík nepomýlili si náhodou toti ľudia na obrázku smer pohybu neni nad rozhodnutia našich pandemických odborníkov ktorí sa pekne doplňajú s MOM antigénovým matovicom, kto v tomto štáte nedodržiava opatrenia ? tieto milióny ľudí ktoré boli nahnané pred školy, MOM - ky k miliónom zbytočnch odberov spojených s miliónmi zbytočných kontaktov pred, počas a po teste, cestujú na testy po dvaja traja v uzatvorených autách, MHD, ...?
ešte že máme otvorené aj hranice a možme vozit umierajúcich pacientov na ventilácie do Poľska, ...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up