visibility 509
comment 0
thumb_up0thumb_down

Z 231 osôb vo veku 50 a viac rokov bolo 71 nezaočkovaných, jedna bola v lehote do 21 dní od prvej dávky vakcíny, 41 v lehote najmenej 21 dní po prvej dávke vakcíny a 116 dostalo obe dávky.
Toto je presne to, ako presné čísla zneužíva dezinfo scéna úplne mylným výkladom. Rsp. oni nemajú mozgovú kapacitu pochopiť tie čísla. No a redaktori nového času tiež toho moc v hlave nemajú. Preberú správu vytrhnutú z kontextu, pridajú bombastický nadpis a senzácia je na svete.
Tu je článok o tom:
https://www.bbc.co.uk/news/health-57610998
Aktualizované dáta sú tu:
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1001009/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_18.pdf
V prvom rade si treba uvedomiť, že v kategórii 50+ je už mesiac zaočkovaných vyše 90% ľudí. Aktuálne je to 94%. A v tejto kategórii zomiera najviac ľudí. A delta variant sa začal výrazne prejavovať na prelome mája a júna.
V skratke, zo sekvenovaných vzoriek ktoré boli identifikované ako delta variant, iba necelých 9% bolo plne zaočkovaných. V čase keď tvorili 50% populácie (a viac).
Z tých čo skončili na pohotovosti, iba 10.5 % bolo plne zaočkovaných.
Je pravda, že 46% mŕtvych bolo plne zaočkovaných. Ale 90% všetkých úmrtí bolo v kategórii 50+. To je kategória ktorá je najviac ohrozená a vždy bude. Je logické, že tých ľudí zomiera najviac. Ale 60% z nich boli nezaočkovaní, pričom tvoria iba 10% danej kategórie.
Asi sa neviem správne vyjadriť, ale tie čísla jasne hovoria, že vakcinácia funguje. Drvivá väčšina nakazených aj hospitalizovaných je nezaočkovaných, pričom tvoria už výraznú menšinu v spoločnosti. A takisto zomierajú hlavne nezaočkovaní. Kto chce si to spočíta sám. A dezolátov to aj tak nepresvedčí. Budú stále zmátať, že vakcína zabíja a v Británii zúri humanitárna katastrofa.
UKData.jpg
UKData2.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up