A nechcel si viac? Skoro na 100% si myslim, ze by si viac vyzil 7cm zdvihu navyse ako usetrenych par gramov.
V technickom terene ti takto vysoko sedlo velmi nedava priestor na pracu s telom. Nehovoriac o tom ze ta to vie zachranit pred skaredym preletenim cez riadidla.

PS: ale bike krasny tiez som poskuloval nad Scalpelom

Predtým som jazdil na HT iba 60 mm, 80 je už celkom luxus. Predvčerom som na Scalpeli išiel DH zjazd 13,6% pekne rozbitý Sekyl a vôbec som o tom nevedel, našiel som to až ex-post na Stave. Ono asi to závisí aj od geometrie. Celkovo Scalpel úspešne maskuje mnoho vecí vrátane rýchlosti, ktoré sa na inom bajku s inou geo možu zdať "smrteľné".
Jazdil som aj Scalpel vo velkosti XL s 125 mm AXS, v dolnej pozícii som sa nevedel poskladať a keď som potreboval určiť zdravý stred v zjazde, súčasne prišlapnúť na nejakej vlne, aby sa za sedlo dalo pohodlne dostať, ale zároveň aj o neho stehnami opreť bolo to zbytočne otravné posúvanie páčkou, čo ma dosť vyrušovalo. Na DH blbnutie mám ešte jeden AM/DH bike, ale jazdím ho veľmi málo, baví ma viac technická jazda. Vždy keď presadnem z XC, mám taký "jemný" pocit nudy, že to pustíš kade chceš a ten bike urobí tu prácu za teba vrátane 125 mm sedlovky.

Ďakujem za kompliment, je to MASTERPIECE!

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up