Bikove depo

I am IRONMAN in 11:54

Toto treba jednoducho zazit, neskutocne...Plavanie samozrejme medzi najpomalsimi za 1:37 hod ale v relativnej pohode, ziadne krce a pod. Bike za 5:44 hod , to som bol spokojny pretoze som jazdil uplne vyrovnane kola s priemerom 150 tepov kazde. Trasa celkom zaujimava, take neprijemne brdky a jeden "vacsi" kopcek. Ale fukal naozaj neprijemny vietor, navyse snad ani raz do chrbta No a zaverecny maraton to uz je kapitola sama o sebe, prve 3 kola, teda 21 km, som v kuse bezal, potom v dalsich kolach uz som to prekladal rychlou chodzou. Aj tak uz to bol ale beh na volu, nohy som mal ako pinokio, proste som len pokracoval a bolo mi to fuk. Mal som ciel pod 12 hod a tak som si ten beh podla toho prisposoboval, nakoniec maraton za 4:17 hod.
V cieli samozrejme uplne off, sabla bola na spadnutie, musel som sa prechadzat ale nakoniec to vsetko preslo a o chvilu uz som tlacil vyborne cestovinky so syrom a pivo

24 hodinovka alebo 200 km Salzka je proti tomuto naozaj pohoda

Inak root, cez stavenisko dialnice sa nechodilo , trasa bola upravena, akurat posledne kolo ked sme sli na stadion sme tade presli. Ale aj tak to nebolo nic hrozne, bolo to vyzametane.

Pridam aspon nejake fotecky, kvalita sice nic moc ale su zo zaberov kamery co robila mama

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up