visibility 569
comment 0
thumb_up0thumb_down

dam tu este vysvetlenie toho zbruchacisla ako spomenul gebula (ktory si spravu asi ani nechce precitat) a nepostol to ani domino, ktoremu som to poslal.

covid lozka 15000 (1.faza -3385 + 2.faza + 5687 +3.faza + 5951) a lozka s ventilaciou 2000
https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-23-07-2020-pandemicka-komisia-plan


Je celkom sila, že človek sa až po 13. rokoch vo fóre dozvie, že existuje záväzný limit pre prečítanie súkromných správ (a prešvihnutím bez ohľadu na okolnosti je jasné, že človek o túto četbu nemá záujem).

Možno by stačilo predýchať a nepoučovať hneď iných o bludoch, zvlášť v takto vážnych témach (bonus by bol nebrať hneď všetko osobne). Na základe tých výpočtov dopĺňam, že ftu2 nenapísal zbruchačíslo, ftu2 len reprodukoval zbruchačíslo Ministerstva zdravotníctva. Druhú vlnu už bohužiaľ môžeme hodnotiť podľa tvrdých dát - a buď to bol úplne reálny a do detailov premyslený plán a kompletný personál pre cca. 12 000 lôžok (v špičke, viď graf z NCZI) namiesto starostlivosti o pacientov kdesi vyspával či drvil sudoku, alebo proste Marek s ansáblom zase raz poriadne uletel (dosť podobne ako so Sputnik V, kde malo údajne záujem 100-200-300-500 tisíc ľudí, len to v reále hodilo +- 19). Ventilovaných 2 000 lôžok „distribuovaných na základe definovaných požiadaviek nemocníc a reálnej potreby na základe aktuálnej epidemiologickej situácie“ je podobný príklad - tie nemocnice asi nemali o pláne informácie, od júla do februára je moc krátky čas na doručenie alebo len nevedeli kam poslať žiadanku, inak neviem prečo by pri takej rezerve robili paniku stres ako v reportáži RTVS pri 351 pacientoch ...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up