Dufam, ze to bude jednosmerne smerom hore a dole na Petrzalskej strane, pretoze tie styri 180 stupnove zakruty su velmi uzke na to, aby sa tade chodilo oboma smermi. Inak to stupanie z Petrzalky nie je az take narocne, ako to vyzera zdola. Lavka je o nieco uzsia ako na moste Apollo, ale siroka je dost a asfalt na nej je kvalitny a hladky. Velmi zle ale je, ze na lavke su asi na styroch miestach, velmi neprijemne jarky, hlboke asi 2 cm a siroke okolo 10 cm, pricom na kazdom z tychto miest su 2 taketo jarky vzdialene od seba asi jeden meter. To je pri jazde na cestaku uplna katastrofa, dobre tak akurat na znicenie kolies. Uvazoval som, ze sa obcas cez Petrzalku vyhnem prvym 10 km zleho asfaltu po Luzny most, prejdem cez most a po Hamuliakovo pojdem uz iba 10 km po zlom asfalte. Kvoli blbym jarkom z toho nic nebude.
Nie je to take zle ako popisujes:
1. Polomer vnutornych zakrut smerom hore je aspon 2 m (odhadom, nemeral som...) Ano, mohlo by byt aj viac)lepsie), ale oproti Lanfranconi je toto lepsie.
2. Tie jarky, asi kovove prekrytie dilatacie?, som presiel 2, na cestaku, ziaden problem. Pri prejazde naspat som umyselne mrkol na tachac, 15 km)h, okolo 10 to musi byt nebadatelne. Ak by ma taketo nieco malo znechutit, tak to ani z domu nevyjdem. Stale mozes pred prekazkou zastat a preniesť, pardon za sarkazmus.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up