visibility 1189
comment 0
thumb_up0thumb_down

Dole pridávam oficiálnu správu UNLP KE o % tualnom rozdelení kovidovych pacientov hospitalizovaných v našej nemocnici … keď som sa opovazil ja zodpovedať tuto otázku položenú double-om bol som upalcovaný 👎a môj príspevok bol na nejakú dobu skrytý … o toto ide všetkým dezolom , keď prejavíte im nevyhovujúci názor , vybuňkujú sa k neuveriteľnej aktivite . Pomôcť systemu vakcinovanim sa , tak to nie . No skrývať validne dáta , na to majú času a odvahy na rozdávanie . Ja som použil ako odpoved na jeho otázku 90%!!! Skutočnosť je však pre všetkých nás ockovanych ešte priaznivejšia 😎 .

V septembri zomrelo v košickej Univerzitnej nemocnici L. Pasteura na koronavírus 31 ľudí. „Až 92 % kovidových pacientov nie je zaočkovaných,“ povedal riaditeľ nemocnice Ján Slávik. „Mnohým úmrtiam sa dalo predísť, keby boli pacienti zaočkovaní,“ dodal. V nemocnici sprísnili triáž pacientov.

Denník N

Takze double môžeš považovať oficiálne dáta od riaditeľa Dr. Slávika za pravdivé . Moje “neoficiálne “ z oficiálnych štatistík boli mimo o 2% .

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up