Pridávam ešte inú verziu programu MOBAC (Mobile Atlas Creator). V tejto verzii sa dajú vytvárať Shocarťácke mapy z Cykloatlasu aj s vloženými lesnými cestami (vďaka za transparentnú vrstvu lesných ciest patrí GPSfóru a NLC Zvolen).

Pozrite si podobný príspevok na predchádzajúcej strane, nájdete tam návod.
Mapový zdroj "Cykloatlas s lesnými cestami" je iba v zoomoch 14 a 15. Preto, ak si chcete vyznačiť oblasť, z ktorej sa má vyrobiť mapa, musíte sa najprv prepnúť na iný mapový zdroj (Map Source), napr. "Cykloatlas with relief". Po vyznačení oblasti sa opäť prepneme do zdroja "Cykloatlas s lesnými cestami" a pokračujeme podľa návodu.

EDIT 29/08/10 - zmenený súbor na download (podstatné zmeny).

Download inštalačný súbor MOBAC s vrstvou lesných ciest na mape Cykloatlasu a s pridaným zdrojom mapy lesných ciest: http://www.4shared.com/file/Ni4xedJR/MobileAtlasCreatorLPplus_Inst.html
Do inštalačného súboru boli pridané aj doplňujúce javové knižnice potrebné pre niektoré formáty výstupných máp, napr. NaviComputer, OruxMaps Sqlite a iné. Pôvodné príspevky vyššie boli upravené.

Poznámka: Po odinštalovaní programu sa cache stiahnutých kachličiek nevymaže, neprídete o ne (vymazať sa musí ručne z priečinka, do ktorého bol program nainštalovaný). Program je tak možné opätovne nainštalovať a pracovať s tou istou cache.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up