Pod Vajnorskou horou

Dnes som mal v plane ist na Velku Homolu (az po Kucisdorfsku dolinu podhorim),no kluckovania po ladovej JuRaVe medzi Racou a Sv. Jurom som mal plne zuby az som to stocil do Karpat a pojazdil radsej zvaznice a Ccka "za barakom". Velka spokojnost a ani slnko mi k tomu nechybalo.
Trasa Raca-JuRaVa-popod Mnichov vrch-popod Mysi vrch-popri potoku Javornik-popod Vajnorsku horu-Vajnorska dolina-Biely kriz-popod Svaty vrch-Maly Slavin-za Kacinom-2. kamenolom-Cesta Mladeze-Patbojar trail-Zlte C po Spariska-Vypalenisko-Knizkova dolina-Raca.
V Karpatoch trasy skoro vsetko pekne utlacene, lad som ani nezaregistroval. Popri potoku Javornik je lepsie ist zhora nadol nakolko trasa nie je dostatocne preslapana. Cesta Mladeze od Sanatoria vyssie je s pekne utlacenym snehom, az si myslim, ze by aj bezkari mohli byt spokojni. Bolo by fajn, keby to nejaku dobu vydrzalo.
Pesich bolo asi najviac, cyklistov velmi malo, a aj vysokej zveri sa mi postastilo stretnut (vo vinohradoch pri Fanglovskom potoku, vo Vajnorskej doline na protilahlom svahu crieda..).

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up