Lúka mna modrej TZ od Pri Dube a Pod Klokočinou

Dnes nohy takmer nešli, boli bez energie. Rozmýšľal som, že dnešný výjazd skrátim. Mal som dnes namierené na Slepý vrch, počas výjazdu som sa rozhodol, že z Orešianskeho sedla sa spustím na Majdan. Nad horárňou Zabité som si dal hroznový cukor, vliala sa do mňa energia a z Orešianskeho sedla som si to vyšľapal na Slepý vrch. Otestoval som 34z prevodník v 17 percentných stúpaniach, všetko som vyšľapal po sediačky. Takže v stojke to bude ešte lepšie.

Na Slepom vrchu ma vždy zastihlo veterné počasie, dnes konečne takmer bezvetrie a príjemá teplota. Smerom na Majdan to bol otras. Trail zo Slepého vrchu je zo začiatku kamenistý, miestami sa strácal kvôli ťažbe. Celý severný svah nad v. n. Horné Orešany je poznačený ťažbou, dolu som išiel radšej pomalšie, všade sa povaľujú spadnuté konáre rôznej hrúbky.

Pri v. n. Suchá som dostal defekt. Prvý tento rok. Mám síce bezdušové plášte aj ráfiky, ale vozím dušu. Zatiaľ. Oddeliť pätku od ráfika bol nadľudský výkon. Keď som založil dušu a plášť nazad, pätka nesadla správne, tak plášť mal všelijaký tvar. Krásne ho hádzalo na niektorých miestach. Na núdzový dojazd cca 20 km domov to muselo stačiť. Vydržalo to. Stratil som s tým asi hodinu.

Trasa v mojich výjazdoch.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up