ahaa, videl som tvoje inzeraty a kladol som si otazky, ze co to, preco to? uz chapem. pekne to bude. barany mas tie butano? niesu ti siroke 44? ja ich tiez budem teraz nahadzovat, ale 42ky. s paskou este zvazim, ci sa budem sam zamotavat. uz som to raz robil a moc ma to nebavilo.

Nesadla mi úplne geo Soot-a. Bol som na hranici S a M, tak som zobral Sko. Predok bol ale strašne nízko, začal som mať z toho problémy s krčnou chrbticou. Skúšal som otáčať predstavec, dávať ho vyššie a síce to trochu pomohlo, ale stále to nebolo ono.

Tak som kúpil rám Ronina, kde je stack už v základe vyšší. Po kratšom prevezení sa na ňom zatiaľ cítim fajn, ale chce to aspoň 70-80 km vyjazd nech to viem objektívne zhodnotiť.

Butano som bral 440 a sú kus širšie ako 400, ktoré som mal predtým ale myslím, že si zvyknem. Lebo tie boli až príliš úzke, 2 cm sa mi zdali málo. Omotavku som nejak zvládol, drží aj vyzerá celkom fajn len jedna strana končí o 1 cm bližšie k predstavcu. Našťastie je čierna, tak to až tak nebije do očí, ale ak ma to bude moc štvať tak ju ešte premotám.

Takto už s omotavkou a viac-menej aj donastavovaný. Uvidím ešte po dlhšej jazde čo bude treba doladiť.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up