Aktualna robota

minulý rok som im dal prelakovať rám a veru nikdy viac .... práca odfláknutá ako keby sa na tom niekto len učil a o komunikácii s nimi radšej pomlčím

Zdravím, síce ma mrzí Vaša skúsenosť, ale niekedy ma ešte viac mrzí, že môžeme urobiť napríklad 1000 spokojných zákazníkov ročne a na fóre sa vždy nájde tých pár, kde sme v nejakom smere zlyhali. Bohužiaľ, som len človek z mäsa a kostí. Na firme sme mávali problémy, nakoľko som nemal šťastie na kolegov, ktorých som si vyberal. Teraz mám okolo seba ďalších šikovných ľudí a práca dosahuje úplne iné kvality. Zhodnotiť môže každý sám napríklad z nášho FB alebo Insta.

V prílohe posielam fotky Vášho rámu a upresňujem, že bike k nám prišiel od nejakého mechanika, ktorý Vám ho na viacerých miestach poškodil - prebrúsil. Na ráme boli zvyšky farieb, ktoré sme prácne odstraňovali. Rám bol doškriabaný od hrubej zrnitosti šmirgľa - hlboké ryhy. Nastriekali sme plnič a nové vrstvy farby a laku spolu s nápismi, ktoré som vtedy musel dávať vyrábať externe (Teraz máme svojho grafika, ktorý sedí u nás v kancli). Iba za nálepky som nechal vtedy tuším 40-60€ (tuším 2 sady šablón). Finálna cena celolaku bola tuším 220€ po dohode, kľudne ma opravte.

Problémy s udržiavaním komunikácie síce boli, ale presne preto sme teraz team ľudí a ja tak stíham byť v kontakte. Netvrdím, že lak bol tip-top vtedy, ale na danú situáciu a cenovú reláciu si myslím, že to až taká tragédia nebola. Pre porovnanie a aktuálnosť pripájam fotky z nášho celolaku, kde sme robili rám, vidlicu, ráfiky.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up