pokial by ho dali dokopy tak nieje problém.. lebo mám pocit že oni to dostali do takého stavu že to sa dokopy samo niekolko rokov nedá..

Ja som bol zase v sobotu behat na Zeleznej ze si skusim prejst jednu lesnu cestu co som bol asi pred 2 rokmi na biku. Odviezol som sa az na konecnu Lesopark busom a odtial siel dalej po ceste a asi po kilometri pri studnicke je odbocka do lesa (vid. cervena na mape), ktora sa napaja na zltu znacku smerom na Kacin. Po par metroch som musel zastat kedze cele to koryto kadial vedie ta lesna cesticka bolo zatarasene vyvalanymi stormami. Musel som to dost obchadzat do svahu, este ze som nesiel na biku. Bol som velmi rad ked som sa konecne napojil na tu zltu a siel az po Sekyl. Spet som isier radsej uz cez Kacin az do Lamaca na zastavku Klanec.
Ta zlta lesna cesta nad Kacinom kadial vedu aj MTB maratony je zase v dost zlom stave. Hlavne ze sa tazi... ale aby lesnici popilili a vytazili tie popadane stromy v spojovacej lesnej cesticke medzi Zeleznou a Kacinom tak to ich ani nenapadne. Pre nich by to bola asi az moc velka robota.
Inak som stretol dost vela bikerov co sa mi takto velmi nestava a jeden ma aj pozdravil, pod Kacinom na tej uzkej cervenej v lese

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up