dam to sem aj ked to bolo zase len na jednu noc - no bohate stacilo. strasne vela k videniu, vela paradnych usekov na jazdenie, teploty a unava - mam pocit ze som bol prec min. 4 dni. povodne som chcel ist na jeden den DK-ZA ale predpoved ustaleneho pocasia na 2 dni zmenila plany. vypalil (doslova) z toho paradny letny trip do jednych z najkrajsich casti tejto republiky.
nabaleny minimalne - keby som tusil, ze bude tak tepla noc, beriem toho este menej. jedlo prvy den v restikach, takze stacilo par tyciniek, vodu bolo kde naberat. bike nedavno tiez schudol takmer pol kila a bolo to citit. velmi dobre sa mi islo. teploty som znasal dobre, len ovadov mohlo byt menej. stipancov mam viac ako kilometrov. vsetko je asi pri vode, lebo ludi bolo minimalne - Krizna aj Smrekovica - obcas ozajstny turisti ako za starych cias. restauracie tiez len s par ludmi. vynos po modrej na hrad bola blbost ale nie taka aby ma to mrzelo. ale hned nad rebrikom ked sa ide po zltej je rovne miesto vhodne na spanie a clovek by pocul ci sa niekto nemota okolo biku. oplach pri studnicke Anicke bol dobry ale prd platny ked som cestou hore vypotil a celu noc sa lepil. mimo toho vsetky tie bivakovacie nalezitosti na paradu. vychod slnka som ale nestihol. moc skoro svita.
po dlhom case sa mi podarilo ist mimo vikend, takze ranajky som mal v jednote v Malatinej. luky do DK pokosene - vsade sucho, co viac si priat? menej ovadov. cestou hore na Kubinsku uz slnko pripekalo a citil som ze teploty znasam horsie ako den predtym. 34-52z a slo to az hore. na zaciatku mensi exces v navigovani a potom uz bez prestavky az hore. dalsi nadherny kusok hrebena do zbierky - od Mincola az po ten hnusny zosup na asfalt. fakt krasny usek. co sa neda povedat o nasledujucich asfaltoch cestou naspat. trail dole som vynechal - vsetko sypke. radsej som telo schladil v rychlom asfaltovom zjazde. obchadzka Mincola po cestach s jednym paradnym vyhladom na MF a krasnym usekom popod Opalene nad Zazrivu. zjazd dole a tu skoncila sranda. teplo, luky, strme vyslapy a samozrejme ovady. az teraz ma napadlo ze som usek ponad Terchovu mohol skusit zase po hrebeni - lebo je totalne sucho a vyschli aj skoro vsetky kaluze. po poslednej skusenosti ma to pri planovani ani nenapadlo. este jedny luky, nastastie pokosene, s vyhladmi na MF a od Zliena asi po trase Sneznickeho maratonu do Zastrania. pekny zaver. asfaltom dole do ZA rychlo do klimatizovaneho vlaku do Tr. Teplej a podvecerny 30km svih do BN.
den1: https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1020332/bicykel-morning-mountain.html
den2: https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1020331/bicykel-morning-mountain.html

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up