Neporovnam tu dvoch ludi. Tep je vzdy ukazovatel kontretneho cloveka.

a preto sem zavesis formu niekoho aby si nam ukazal ako nizko sa treba s pulzami dostat kedze je to individualny ukazovatel.


ale ako tu stax tvrdi ze tep nieje podstatny udaj tak to je kravina. Tep je ovela dolezitejsi udaj ako vykon. Je idikaciou stavu organizmu.

pojmy a dojmy. ja tvrdim ze pulzy samostatne nemaju vypovednu hodnotu. to je rozdiel

pulzove prahy si dokazes KOMPLETNE rozdrbat napriklad kofeinom. na obrazkoch to mas v praxi.

z 2hodinovej aktivitky 1:24:35 Z5 a 35:57 Z4 podla pulzov. Vykonove rozdelenie do zon je ovela racionalnejsie a vedel som ze tak mozem ist a ze to 2 hodiny udrzim.

a nech si usetrime nejaky zbytocny post - ja na rozdiel od ivana mam prahy nastavene dobre

ako su pulzy posunute v case a ABSOLUTNE nepouzitelne napriklad pri tabata intervaloch v z7 je len dalsi priklad toho preco sa riadit iba pulzami je zle kedze nemaju ziadnu vykonnostnu vypovednu hodnotu.

priklad ktory ti sem napisal matus s tyzdnom v alpach si niekedy vyskusaj. to bol moj posledny klinec do HR modly par rokov naspat


Sesulak ak by si siel jazdu podla vykonu tak narazis na stenu ani neprides domov.

keby si siel podla pulzov 6ty den hore na izoard tak sa ti stane opacny extrem - na pulzovy prah sa nedostanes aj ked ti lepsi (ze matt ) maju izoard pod hodinku...

Ked raz ides prah podla tepu je uplne jedno aky mas prah podla vykonu. Tep neoklames.

opat zle - vid obrazky

Cize ako som pisal cielom je jazdit co najvyssi vykon pri co najnizsom tepe. A konktretne pre mna vytrvalca je to primarny ciel.
cielom je mat co najvyssie prahove vykony - aj AP aj ANP. ake sa na tieto prahove vykony vztahuju pulzove prahy je na konci dna pre dane sportovca jedno kedze su to (prekvapivo) pulzove prahy...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up