Takze nejak takto. Este nemam uplne doladeny posed, teraz bola prva jazda.
Ram Kellys Viper 17", povodne na 27,5" kolesa ( 2kg, strasne dobity, preto ziadne detaily:-) ), plaste Tufo Swampero a Thundero 40mm. Paky a prehadzovacka Tiagra 2*10, presmyk Shimano, retaz Sram, kolesa Wtb 29", barany Fsa 440/520, kluky Slx 26/38, kazeta Sunrace 11-32, sedlovka Onoff, sedlo Base camp, ktore Strmene Shimano a Tektro mechanika.
A hlavny udaj, na ktory cakate, takto ako ho vidite, tak ako som ho poskladal, hmotnost je 11,1 kg s pedalmi ( 520-ky) a 150ml tmelu, co si myslim, je slusna hmotnost, z ktorej by sa dalo este vyrazne zhodit, kedze hole kolesa maju spolu 2135g.
S tachometrom, zvoncom, kosikom na flasu, pumpou a kapsickou s dusou a naradim sa dostanem na beznu prevadzkovu hmotnost 11,8kg.
A posledny udaj ak niekoho zaujima, kolko ma to cele vyslo, tak su pouzite komponenty, ktore uz som mal doma, pripadne dokupil nove (bazar) a po pribliznom spocitani za bazarove ceny mi vysla cena cca 400€. Ak by som nedaval ine paky, ale zostal pri starej Tiagre s bocnym vedenim bovdenov, tak 330€.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up